روند اجرای طرح‌های مسکن در شهرستان خنداب بررسی شد

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان خنداب گفت : روند اجرایی تخصیص ۱۷۹ قطعه زمین مسکونی در سایت روستایی دهنو به متقاضیان طرح جوانی جمعیت بررسی شد .

جلسه شورای مسکن  شهرستان خنداب به ریاست فرماندار شهرستان و با حضور رئیس اداره راه و شهرسازی شازند ، خنداب و کمیجان ، شهرداران ، بخشداران ، رئیس شورای اسلامی شهر خنداب ، رئیس بنیاد مسکن شهرستان و سایر اعضای مرتبط برگزار شد .

مهدی رمضانی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان خنداب با اشاره به موضوعات مطرح‌ شده در این نشست اظهار کرد : روند اجرایی تخصیص ۱۷۹ قطعه زمین مسکونی در سایت روستایی دهنو به متقاضیان طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده توسط بنیاد مسکن مورد بررسی قرار گرفت .

وی افزود : در راستای رفع موانع ساخت‌وساز و ترغیب متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن به آغاز عملیات اجرایی ، مقرر شد واگذاری‌های سنوات گذشته توسط بنیاد مسکن مجدداً مورد بازبینی قرار گرفته و هر قطعه زمین به یک نفر واگذار شود و سرریز جمعیتی نیز به سایت دهنو انتقال یابد .

رمضانی خاطرنشان کرد : در ادامه این نشست ، موضوع تسریع در آغاز عملیات آماده‌سازی سایت‌های مسکن خنداب و جاورسیان مورد بررسی قرار گرفت و بر رفع موانع و تسریع در اجرای عملیات تأکید شد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *