توسعه فضاهای آموزشی در شهرهای جدید با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر ضرورت توسعه همزمان زیرساخت‌های روبنایی و مسکن در شهرهای جدید ، گفت : توسعه فضاهای آموزشی و تأمین سرانه‌های مورد نیاز دانش‌آموزان ، با جدیت در شهرهای جدید کشور دنبال می‌شود .

شهرام ملکی با اشاره به رویکرد دولت در زمینه توسعه عدالت آموزشی اظهار کرد : همزمان با اجرای طرح‌های تأمین مسکن، توسعه زیرساخت‌های روبنایی به‌ویژه فضاهای آموزشی ، از اولویت‌های شرکت عمران شهرهای جدید است و تأمین زمین، احداث، تکمیل و تجهیز مدارس در شهرهای جدید با جدیت در دستور کار قرار دارد .

وی افزود : در همین راستا ، ۶۹ باب مدرسه با بیش از ۸۰۰ کلاس درس و اعتباری حدود ۴ همت در شهرهای جدبد در حال ساخت می باشند که اجرای این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقای سرانه‌های آموزشی و پاسخگویی به نیازهای جمعیتی این شهرها خواهند داشت .

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با تأکید بر اینکه توسعه شهرهای جدید صرفاً به احداث واحدهای مسکونی محدود نمی‌شود ، تصریح کرد : ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز مردم از جمله مدارس ، مراکز درمانی ، فضاهای فرهنگی و سایر خدمات روبنایی ، باید متناسب با روند جمعیت‌پذیری شهرها دنبال شود .

ملکی ادامه داد : توسعه فضاهای آموزشی ، سرمایه‌گذاری برای آینده فرزندان ایران و از الزامات ارتقا کیفیت زندگی در شهرهای جدید است و شرکت عمران شهرهای جدید تلاش می‌کند با تسریع در اجرای پروژه‌های آموزشی ، بخشی از نیازهای زیرساختی ساکنان این شهرها را پاسخ دهد .

وی همچنین بر ضرورت رعایت استانداردهای فنی ، استفاده از مصالح مناسب و توجه همزمان به کیفیت و سرعت در اجرای پروژه‌های آموزشی تأکید کرد و گفت : هدف ما این است که توسعه زیرساخت‌های آموزشی همگام با توسعه مسکن و جمعیت‌پذیری شهرهای جدید پیش برود و محیطی ایمن ، مناسب و شایسته برای تحصیل دانش‌آموزان فراهم شود .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *