بررسی آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن هرمزگان با تمرکز بر هزینه‌ها و خدمات زیربنایی

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان از بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان با محوریت قیمت تمام‌شده ، تامین منابع مالی و روند اجرای خدمات زیربنایی و روبنایی خبر داد .

مجید سلحشور در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن استان هرمزگان اظهار کرد : در این نشست ، روند پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان و مهم‌ترین مسائل و موانع پیش‌روی طرح‌ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت .

وی افزود : قیمت و هزینه‌های اجرای واحدهای مسکونی ، تامین منابع مالی ، وضعیت خدمات زیربنایی و روبنایی و روند تکمیل پروژه‌ها از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این نشست بود و راهکارهای لازم برای تسریع در اجرای پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت .

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان با تاکید بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های متولی مسکن گفت : پیشبرد طرح‌های نهضت ملی مسکن نیازمند همکاری و هم‌افزایی مجموعه‌های ملی و استانی است و موضوعات مرتبط با پروژه‌ها باید به‌صورت مستمر پیگیری و برای رفع موانع آنها تصمیم‌گیری شود .

سلحشور ادامه داد : تامین به‌ موقع خدمات زیربنایی و روبنایی از الزامات تکمیل پروژه‌های مسکن است و هماهنگی دستگاه‌های خدمات‌رسان می‌تواند نقش موثری در آماده‌سازی واحدها و فراهم شدن شرایط بهره‌برداری از آنها داشته باشد .

وی خاطرنشان کرد : پیگیری مستمر وضعیت پروژه‌ها، رفع موانع اجرایی و تقویت همکاری میان دستگاه‌های مرتبط، با هدف تسریع در تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن و فراهم کردن شرایط مناسب برای متقاضیان در دستور کار قرار دارد . در این نشست ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان ، معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن ، مدیرکل دفتر پایش وزارت راه و شهرسازی، نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، سرپرست امور شعب بانک مسکن استان ، مدیرکل بنیاد مسکن هرمزگان ، مدیرعامل شهر جدید علوی و معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی هرمزگان نیز حضور داشتند .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *