واگذاری زمین به متقاضیان تغییر وضعیت‌داده در کرمان / تعیین‌تکلیف ۸۴ متقاضی سایت بلدالامین

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، ️با برگزاری مراسمی در اداره راه و شهرسازی شهرستان کرمان ، ۴۲ قطعه زمین برای ساخت واحدهای مسکونی به ۸۴ نفر از متقاضیان سایت بلدالامین واگذار شد .

سید تقی مهدوی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان کرمان از برگزاری مراسم تخصیص زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن خبر داد .
️مهدوی افزود : در این مراسم تعداد ۴۲ قطعه زمین به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن (مربوط به فازهای ۱، ۲ و ۳ سایت بلدالامین) در قالب ۸۴ متقاضی اختصاص یافت و قطعات زمین مورد نظر مشخص شد .
️وی در این خصوص توضیح داد : این افراد جزو متقاضیان انصرافی از شیوه انبوه‌سازی در سایت‌های یاد شده بودند که وضعیت خود را به واگذاری زمین به صورت گروه‌های ساخت دو نفره تغییر داده و برای دریافت زمین در شهرک ۱۰۸ هکتاری همت اقدام کرده بودند که با تلاش‌های صورت‌ گرفته ، روند واگذاری زمین به آن‌ها نهایی شد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *