پیگیری تسهیلات مسکن و تأمین زمین جوانی جمعیت شهر جدید فولادشهر در شورای مسکن استان اصفهان

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید فولادشهر در جلسه شورای مسکن استان اصفهان ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای پروژه های مسکنی در این شهر جدید به پیگیری تسهیلات مسکن حمایتی و تأمین زمین جوانی جمعیت با حضور استاندار اصفهان پرداخت .

سعیدرضا بهرامی در نشست شورای مسکن استان که با حضور استادار و نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد؛ گزارشی از روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ، حمایت‌های مالی از متقاضیان و موانع پیش‌رو ارائه کرد .

وی از معرفی ۷۰۰ متقاضی به صندوق توسعه مسکن خبر داد و گفت : تاکنون ۱۶۰ نفر موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند . همچنین شرکت عمران ۶۸ میلیارد تومان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ۸۸ میلیارد تسهیلات و کمک بلاعوض به متقاضیان دهک های ۱ الی ۴ اختصاص داده‌اند .

بهرامی با اشاره به آمادگی پروژه ایمن‌سازان برای افتتاح و قابلیت بهره‌برداری دو پروژه دیگر پس از تکمیل خدمات موردنیاز ، تأمین زمین را از مطالبات مهم طرح جوانی جمعیت دانست و خواستار تعیین‌تکلیف الحاق حدود ۸۰ هکتار زمین و طرح موضوع در کمیسیون ماده ۵ شد .

وی همچنین تعیین‌تکلیف ۹۴۴ واحد با پیشرفت فیزیکی کمتر از ۲۰ درصد به واسطه عدم پرداخت به موقع وجوه توسط متقاضیان و بررسی امکان اختصاص آن‌ها به طرح مسکن استیجاری به زوج های واجد شرایط را ضروری دانست .

مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر در ادامه ، با اشاره به مشکلات پرداخت تسهیلات ۵۵۰ و ۶۵۰ میلیون تومانی برخی پروژه‌ها ، خواستار همکاری بانک‌ها و تسریع در پرداخت وام‌ها شد .

در این نشست ، مسائل مربوط به پیشرفت پروژه‌ها ، تأمین زمین جوانی جمعیت ، تسهیلات بانکی و حمایت از متقاضیان نهضت ملی مسکن فولادشهر بررسی شد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *