بررسی آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن و پروژه‌های عمرانی در شهرستان چناران

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، جلسه شورای مسکن و امور فنی شهرستان چناران با محوریت بررسی روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن و تکمیل پروژه‌های عمرانی برگزار شد .

جلسه شورای مسکن و امور فنی شهرستان چناران به میزبانی فرمانداری شهرستان چناران و به ریاست علیرضا قامتی ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد . در این نشست وحید داعی ، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی و دبیر شورای مسکن استان ، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان محلی حضور داشتند .

 در این جلسه ، داعی با اشاره به تعیین تکلیف متقاضیان واجد شرایط نهضت ملی مسکن در شهرستان چناران اظهار داشت : فرایند ادامه کار در جهاد کشاورزی در حال انجام است .

وی ضمن قدردانی از حمایت حسین غریب ، فرماندار چناران در تأمین اراضی ۱۱۰ هکتاری افزود : بر اساس مطالعات فنی انجام‌ شده ، زمین در کلاس سه و چهار شناسایی و مشاور پروژه تعیین شده است .

وی همچنین از پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر چناران خبر داد و گفت : ۷۴ واحد باقی‌مانده از سال‌های گذشته با تخصیص اعتبار از محل صندوق ملی مسکن فعال شده و در صورت تأمین منابع مالی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد .

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در ادامه با اشاره به توزیع ۲۵۰ تن قیر در سال گذشته برای اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری و برنامه‌ریزی برای تأمین ۳۰۰ تن دیگر در سال جاری ، بر رعایت حقوق مردم ، شفافیت در اجرای طرح‌ها و جلوگیری از دریافت وجه پیش از قطعی‌شدن زمین تأکید کرد تا از بروز مشکلات مشابه در سایر شهرستان‌ها جلوگیری شود .

در پایان این سفر ، از پروژه ۷۴ واحدی مسکن مهر چناران بازدید به عمل آمد . در این بازدید حسین امامی راد ، نماینده مردم شریف چناران ، طرقبه و شاندیز در مجلس شورای اسلامی ، حسین غریب ، فرماندار چناران و علی مظفری ، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان‌های طرقبه ، شاندیز، چناران و گلبهار حضور داشتند .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *