تخصیص ۵۱ تن قیر رایگان برای بهسازی معابر بافت فرسوده شهر بن در استان چهارمحال و بختیاری

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری گفت : در راستای ساماندهی و بهسازی معابر داخل محدوده بافت فرسوده شهر بن ، ۵۱ تن قیر رایگان بازآفرینی شهری به ارزش تقریبی ۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات بند (س) تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در سال ۱۴۰۴ به شهرداری شهر بن تخصیص یافت .

سید احسان حسینی گفت : این تخصیص برای آسفالت معابر خاکی و مضمحل داخل محدوده بافت فرسوده شهر بن به مساحت تقریبی ۷ هزار مترمربع صورت گرفته است .

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری افزود : این در حالی است که در سال گذشته نیز از محل اعتبارات بند (ک) قانون بودجه سال ۱۴۰۲، میزان ۱۹۲ تن قیر رایگان به ارزش ۱۶ میلیارد ریال به شهرداری شهر بن تخصیص یافته است

حسینی تاکید کرد : تخصیص قیر رایگان به شهرداری‌ها در راستای بهبود شرایط زندگی ساکنان بافت‌های فرسوده و بازآفرینی شهری و بر اساس درخواست شهرداری ها و میزان مصوب بافت فرسوده شهری صورت می‌گیرد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *