بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از سکونتگاه‌های غیررسمی محلات / شتاب‌گیری نوسازی بافت فرسوده دلیجان با طرح «کلید به کلید»

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، در سفری یک‌روزه به استان مرکزی از پروژه‌ها ، محلات هدف بازآفرینی ، سکونتگاه‌های غیررسمی و طرح‌های نوسازی بافت های فرسوده شهرستان‌های محلات و دلیجان بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت اقدامات در حال اجرا قرار گرفت .

در آغاز سفر ، عبدالرضاگلپایگانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران وارد شهر محلات شد و از چند بخش این شهر که در محدوده‌های سکونتگاه‌های غیررسمی قرار دارند بازدید کرد .

در این بازدید ، مهم‌ترین موضوع مطروحه به ویژه نبود سند مالکیت و مشکلات حقوقی ساکنان این مناطق بررسی شد . معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌های ملی برای رفع این چالش گفت : طرح ساماندهی و سنددار کردن اراضی واقع در سکونتگاه‌های غیررسمی هم‌اکنون در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و با تصویب آن ، بسیاری از مشکلات دیرینه این مناطق برطرف خواهد شد و مسیر خدمات‌رسانی و بهسازی این محدوده‌ها سرعت می‌گیرد .

ارزیابی پروژه ارتقای پیاده‌روهای خیابان شهید محلاتی در شهرستان محلات

گلپایگانی سپس از خیابان شهید محلاتی بازدید کرد ؛ خیابانی که به دلیل موقعیت مرکزی آن در شهر محلات ، طرح افزایش عرض پیاده‌روها و بهبود کیفیت محیط شهری ارایه شد .

وی پس از بررسی میدانی این محور شهری اعلام کرد : پس از جمع‌بندی مطالعات و بررسی‌های کارشناسی ، شرکت بازآفرینی شهری ایران در چارچوب وظایف و اختیارات خود برای اجرای این طرح همکاری خواهد کرد .

تمرکز ویژه بر سکونتگاه محله جمهوری

در ادامه سفر ، معاون وزیر راه و شهرسازی به محله جمهوری (مفت‌آباد) رفت ؛ محله‌ای که به دلیل مشکلات کالبدی ، کمبود خدمات و شرایط اجتماعی خاص ، از جمله نقاط نیازمند توجه ویژه در محلات به شمار می‌رود . در جریان این بازدید مقرر شد اعتباری مشخص برای ارتقا کیفیت زندگی ، رفع کمبودهای خدماتی و بهبود وضعیت زیرساختی این محله تخصیص یابد . این اعتبار قرار است در چارچوب برنامه‌های بازآفرینی شهری و با اولویت پروژه‌های فوری  پس از تایید ستاد بازآفرینی استان تخصیص یابد .

بازدید از پروژه‌های نوسازی بافت فرسوده دلیجان

در ادامه سفر، گلپایگانی وارد دلیجان شد و از دو پروژه بزرگ نوسازی در بافت فرسوده شهری بازدید کرد . این پروژه‌ها پس از انجام مراحل تملک توسط شهرداری در حال اجراست.

معاون وزیر راه و شهرسازی در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت سرعت‌بخشی به روند نوسازی گفت : طرح کلید به کلید ظرفیت مناسبی برای جابه‌جایی ساکنان ، بازگشایی معابر و تسهیل نوسازی بافت‌های فرسوده فراهم می‌کند و استفاده از این سازوکار در دلیجان به تسریع اجرای پروژه‌ها کمک خواهد کرد .

وی همچنین بر لزوم هماهنگی نزدیک شهرداری ، اداره راه و شهرسازی و شرکت بازآفرینی شهری ایران برای پیشبرد پروژه های اقدامات مشترک تأکید کرد .

گلپایگانی در جمع‌بندی این سفر و در میان شهرداران و فرمانداران و اعضای شوراهای شهر این دو شهر با اشاره به اهمیت اجتماعی ، اقتصادی و شهری پروژه‌های بازآفرینی در دلیجان و محلات گفت : بهسازی سکونتگاه‌های غیررسمی، ارتقای زیرساخت‌های محلات کم‌برخوردار و نوسازی بافت‌های فرسوده از اولویت‌های اصلی شرکت بازآفرینی شهری ایران است و این شرکت آماده همکاری کامل با مدیریت شهری این دو شهرستان برای کمک پس از تایید ستاد بازآفرینی استان با رعایت اولویت ها است .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *