تدوین «طرح اقدام مشترک» بافت‌های تاریخی قزوین

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران در جریان بازدید از پروژه‌ها و محلات هدف بازآفرینی شهر قزوین ، بر لزوم تدوین و عملیاتی‌سازی «طرح اقدام مشترک» با همکاری مدیریت شهری ، اداره‌کل راه و شهرسازی و میراث فرهنگی تأکید کرد .

یدالله آقایی که به دعوت سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به استان قزوین سفر کرده بود ، به همراه مجتبی دائی‌دائی مدیرکل راه و شهرسازی استان ، سیدمحمد علمی شهردار قزوین و جمعی از مدیران ملی و استانی ، از پروژه‌ها ، بافت‌های تاریخی و محلات هدف بازآفرینی این شهر بازدید کرد .

بررسی ظرفیت‌های بازار تاریخی سعدالسلطنه و تدوین طرح اقدام مشترک

آقایی در حاشیه نشست تخصصی برگزار شده در مجموعه تاریخی سعدالسلطنه ، با اشاره به اقدامات ارزشمند شهرداری قزوین در زمینه احیا ، مرمت و بهره‌برداری مجدد از بافت تاریخی شهر ، اظهار داشت : در این نشست ابعاد مختلف بافت تاریخی و فرسوده قزوین و اقدامات شاخص صورت‌ گرفته به‌ویژه در بازار تاریخی سعدالسلطنه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود : پیرو مباحث مطرح‌شده در ستاد بازآفرینی ، مقرر شد با ارائه طرح‌های پیشنهادی از سوی شهرداری قزوین و هم‌افزایی میان مدیریت شهری ، اداره‌کل میراث فرهنگی و اداره‌کل راه و شهرسازی، «طرح اقدام مشترک» قزوین به مرحله اجرا درآمده و روند مداخله در بافت‌های فرسوده شتاب گیرد .

تأکید بر تسریع در اجرای پروژه امامزاده حسین (ع) و تعیین تکلیف تعهدات فی‌مابین

وی بازدید از محدوده و پروژه شاخص امامزاده حسین (ع) را از دیگر برنامه‌های کلیدی این سفر برشمرد و تصریح کرد : در جریان بازدید میدانی از این محدوده ، راهکارهای عملیاتی‌سازی پروژه، مسائل مربوط به تأمین مالی ، تملک اراضی و ارزش‌گذاری کارشناسی زمین‌ها بررسی شد . بر این اساس ، توافق شد تا شهرداری قزوین سرعت اجرای عملیات را افزایش دهد و شرکت بازآفرینی شهری نیز تعهدات خود را در حوزه‌های تأمین مالی ، تصویب طرح‌ها و معادل‌سازی زمین‌ها به صورت کامل عملیاتی کند .

بهره‌برداری از ظرفیت اراضی شرکت بازآفرینی در راستای توسعه شهری

آقایی همچنین با اشاره به بازدید از اراضی متعلق به شرکت بازآفرینی شهری ایران در محدوده‌های «پنبه‌ریسه» و «سردار»، خاطرنشان کرد : این اراضی و دارایی‌های عمومی و ظرفیت‌های ارزشمندی برای پیشبرد اهداف بازآفرینی شهری به شمار می‌روند که می‌توان با برنامه‌ریزی هدفمند و نگاه اقتصادی ، از آن‌ها برای ارزش‌افزایی و تأمین منابع مالی پروژه‌های اولویت‌دار محلات هدف بهره‌برداری کرد .

معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان ، این سفر را بسیار مثبت ، سازنده و عملیاتی ارزیابی کرد و از تلاش‌ها و رویکرد فعالانه مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین و شهرداری در پیشبرد اهداف بازآفرینی تقدیر نمود ؛ وی ابراز امیدواری کرد که با تقویت همکاری‌های بین‌بخشی در دوره جدید مدیریت شهری ، گام‌های مؤثرتری در جهت ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در محلات هدف برداشته شود .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *